Annonser från BloggPartner

Film mys

Ja kl är nästan 00.00 och varken jag och pappa kan sova så vi har bestämt oss för att kolla på film så får vi se hur mycket av filmen vi ser innan vi somnar på sofforna!
Vi har en tendens till att "inte va trötta" sen starta filmen och bara se 20-30 min av den innan vi somnar.
Ni kanske inte vet det men min pappa var ju med om en olycka i thailand :/
Och jag va jättearg för det som hände men de har varit positivt också för har fått spendera så mycket mer tid med min pappa nu än va jag gjort innan!
För han är alltid hemma och han är mer beroende av mig nu så jag är också hemma mer!
Så vi har spenderat mycket tid tillsammans och jag ska säga det att jag spenderar faktiskt mer än gärna all min tid med min pappa för vi har så kul tillsammans han är inte bara min pappa utan också min bästa vän!! Älskar dig pappa!
Men nu ska jag faktiskt kolla på filmen med min pappa vi ska kolla på "the other guys" tror jag den hette!


Smoke weed everyday

Haha nej droger är inte bra!!!!
Men marijuana bladet är verkligen fint och coolt.
Hittade en cool piercing med ett marijuana blad på!


Baking cake

Nu sitter jag hos mina fina vänner pailim och Malte <3
Dom har bakat massa goda kakor till moi:)

Nu mumsar vi!


Hösten is back

Usch det stod att det skulle vara fint väder idag 21 grader med sol och lite molnigt.
Så hade jättehöga förväntningar på vädret när jag gick upp.
Men vaknade upp till det här:

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1802566/images/2012/pic_503cac46e087c3049d0003d3.jpg" class="image">


Chillnani

Ja jag chillar läget hemma i min säng.
Dejtar kudden och min vattenpipa båda på en gång.. Hihi.
Jag älskar min vattenpipa något otrolig den ger mig så mycket och vill inte ha något tillbaka förutom mitt sällskap:)
Det Samma gäller egentligen kudden också!
Nu är de lägg dax! Natti Natti <3333


Nail nail nails

Nu tänkte jag faktiskt börja tjäna lite pengar på att bygga naglar!
Naglar är jättefint att ha speciellt påbyggda!
Även om jag haft långa naturella naglar hade jag byggt på, för jag tycker det är så jävla fint!


Jobb och smärta

Nu har jag gått ut på en liten paus från allt handduks vikande!
Är ganska seg idag, trött som fan och typ 5 timmar kvar på jobbet.
Allting är mycket jobbigare idag också för att jag skadade foten igår på en laddare -.- dom två piggarna man stoppar in i el-uttaget åkte in i foten?!?! Dont ask me how?! Så går på smärtstillande och haltar mig fram!
De Smärtstillande tabletterna gör en sömnig också så är ganska trött och vill bara dejta kudden men men... Jobb är pengar och pengar är min Thailand resa så är mer än gärna uppe 5 timmar för att kunna åka iväg 23 dagar sen ;)
nu måste jag fortsätta.. Hejdå


Home sweet home

Nu är jag hemma efter en lugn natt på hotellet:) Vill säga tack till min fina Alice som va där hela natten med mig! Utan dig hade jag stressat ihjäl för vi började ganska sent med dom få uppgifterna vi skulle göra! Men i alla fall så nu är jag hemma och ska sova ett par timmar innan jag ska upp för att träffa Asra och mina andra fina flickor! Sen efter vi gjort stan osäker ska jag iväg och jobba igen :)


Hard Work Work...

Yes.. Nu är klockan 1.38 och jag sitter och gör absolut ingenting.. Vanligt viss på kvällarna brukar det vara full rulle! Men det är ganska lugnt telefonen har inte ringt, duktiga gäster som vet när dom ska sova, och finns inte så mycket annat att göra än att låta tiden gå. Kl 4 ska jag börja med frukosten. Kl 6 ska jag ställa ut sopporna Kl 7 slutar jag och så ser min natt ut Så fram till 4 finns inte mycket att göra:)


Jubba jubba jubba..

Nu är det dags att dra iväg till jubbet kommer jobba 5 nätter i streck ska faktiskt bli ganska skönt! Så ska uppdatera från jobbet :)


Ingen vanlig dag...

Idag är ingen vanlig dag för det är Simon och Gabriels födelsedag hurra hurra hurra! I mitt huvud lät det som en sång bara så försök få det till en sång! Japp tiden går verkligen fort min kära lillebror Simon blir 10 år!! Och lille Gabriel blir 3 år idag! Tiden går verkligen jättefort. Kommer ihåg när min lille bror va bara några år 3-4 år gammal och han precis hade fått en ny cykel så var vi ute med honom och cyklade på den, så kom där fram en kvinna med slöja och sa "åh vilken fin cykel du har" Och Simon tittar på henne länge innan han säger något och när han väl bestämde sig för att säga något sa han " det är inte påsk nu" och va ska man göra jag kunde ju inte sluta skratta och kvinnan skrattade också! När man är så liten vet man inte bättre. Men nu börjar han bli stor och som min pappa alltid sa när vi växte upp små barn små problem stora barn stora problem! Haha... Och Gabriel han är ju inte så gammal men har hunnit med så mycket. Men nu för inte så längesen va vi på Ikea det var jag, Gabriel, Tina, farmor och farfar. Alla gick och beställde och jag och Gabriel skulle gå och ta ett bord då är det en dam i 70 års åldern som säger hej till Gabriel och gabriel tittar snällt och säger "hej vad heter du?" hon svarar något. Och han säger jag heter gabe detta är simona och Simonas svarta kompis heter Eva-lina. Tur va väl att hon kanske inte hörde så bra och att det inte va en svart som han prata med Hahaha. Så stort grattis till er mina små troll!! Jag älskar er jättemycket!


En gång...

Ja nu tänkte jag faktiskt ge min blogg en ny chans! Jag tycker det är kul att skriva men tråkigt att läsa när man inte har några bilder som man också kan få kolla på! Och fotografera är ju faktiskt inte så kul! Men ja jag ska i alla fall försöka!!! Whoop whoop


Jag fyller år!! wihoo grattia på mig!
RSS 2.0
Annonser från BloggPartner